Vakantiehuisje

Het gebouwtje (een Zweedse blokhut) is van hout en het is verwarmd. De keuken beschikt over warm en koud stromend water, een koelkast, magnetron, elektrische kookplaat, een oven en een afzuigkap. Keukengerei is aanwezig. De slaapkamer bevat twee stapelbedden met een matras en onderlakens, maar bedlinnen en/of een slaapzak moet u zelf meenemen (net zoals in een jeugdherberg). Een uitklapbaar kinderbedje bevindt zich onder het onderste bed.

Keuken     Slaapkamer (twee van de vier bedden op de foto)

Badkamer met douche    Zithoek met eettafel

De badkamer heeft een douche, wastafel en een eigen verwarming. In de zitruimte heeft men een eettafel, een zithoek en via een extra groot raam is er riant uitzicht op de vlakte.

Uitzicht op de zitkamer    Uitzicht (op een bijzonder warme winterdag)

Impressie van de gecombineerde keuken/zitkamer (15 m2).  Rechts het uitzicht zoals dat direct vanuit het grote raam is. Kijkrichting is op het westen (middag/avondzon en zonsondergang).

Aan de westkant van het huisje (de richting van de zonsondergang) is een terras aanwezig met zitgelegenheid. Het gazon er vlak voor kan ook worden gebruikt. Tevens zijn er tuinstoelen, er is een picknicktafel en op verzoek hebben we een grote parasol of bij hinderlijke oostenwind ook een windscherm voor u voorhanden.

Verblijfsprijzen

 
Verblijfstype Prijs
Losse overnachting € 60,-
Weekend (vr t/m zo, twee nachten) € 110,-
Midweek (ma t/m vr, vier nachten) € 200,-
Week € 300,-

De huurprijs is inclusief water en stroom. Op de vertrekdag vragen we u om uiterlijk om 12 uur ruimte te maken voor een volgende huurder. Honden en andere huisdieren zijn niet welkom i.v.m. de kudde alpaca’s (honden kunnen de dieren schrik aanjagen). Kijk op de kalender op de hoofdpagina van het submenu verblijf en accomodatie om te zien of de periode van uw keuze nog vrij is.

Meer informatie nodig of meteen boeken? Neem dan contact met ons op, bij voorkeur door te bellen naar 0591-564136 tussen 18.00 en 19.00 uur.