Breegroen Alpaca
Huacaya- en Suri-alpaca's, scheren, wol en meer

Een blik op het interieur en de inrichting van het verblijf.

Keuken    Slaapkamer (twee van de vier bedden op de foto)

Het gebouwtje (een Zweedse blokhut) is van hout en is verwarmd. De keuken beschikt over warm en koud stromend water, een koelkast, magnetron, kookplaat, oven en een afzuigkap. Keukengerei is aanwezig. De slaapkamer bevat twee stapelbedden. Bedlinnen kan worden bijgehuurd á € 10,- per setje. Een uitklapbaar kinderbedje bevindt zich onder het onderste bed.

Badkamer met douche    Zithoek met eettafel

De badkamer heeft een douche, wastafel en een eigen verwarming. In de zitruimte heeft men een eettafel, een zithoek en een riant uitzicht op de vlakte.

Uitzicht op de zitkamer    Uitzicht (op een bijzonder warme winterdag)

Impressie van de gecombineerde keuken/zitkamer (15 m2).  Rechts het uitzicht zoals dat direct vanuit het grote raam is. Kijkrichting is op het westen (middag/avondzon en zonsondergang).

Verblijfsprijzen (vanaf 2022)

 
Verblijfstype Prijs
Losse overnachting € 60,-
Weekend (vr t/m zo, twee nachten) € 110,-
Midweek (ma t/m vr, vier nachten) € 200,-
Week € 300,-

De huurprijs zijn inclusief water en stroom. Op de vertrekdag wordt u verzocht om uiterlijk om 12 uur ruimte te maken voor een volgende huurder. Honden en andere huisdieren zijn niet welkom i.v.m. de kudde alpaca’s (honden kunnen de dieren schrik aanjagen). Kijk op de kalender op de hoofdpagina van het submenu verblijf en accomodatie om te zien of de periode van uw keuze nog vrij is.

Meer informatie nodig of meteen boeken? Neem dan contact met ons op.

Breegroen Alpaca
Jongbloedvaart 1
7845 TL Holsloot
Nederland

(+31) 0591-564136

Zoekt u alpacawol?

Koop bij ons diverse tinten onbewerkte alpacawol per kilo of als gehele vacht. Puur natuur en zijdezacht. Voorraad afhankelijk van het seizoen.