Breegroen Alpaca
Huacaya- en Suri-alpaca's, scheren, wol en meer

Disclaimer

Foto’s, afbeeldingen, geluiden en teksten op de site zijn eigen werk van Breegroen Alpaca. Het logo van Breegroen Alpaca (de zwarte en witte alpaca), de vlag en de gecombineerde versie als embleem zijn eigendom van Breegroen en het gebruik ervan is voorbehouden aan Breegroen Alpaca. Het overnemen van teksten voor refererentie- of educatieve doelen (spreekbeurten, een plaatje in een werkstuk of andersoortig gebruik waarbij geen commerciële belangen in het spel zijn) is toegestaan, maar op eigen risico van de gebruiker. We doen ons best, maar we geven geen garantie dat alle informatie op de website volledig correct is. De site heeft hoofdzakelijk een informerend doel t.b.v. Breegroen Alpaca als agrarisch bedrijf en zijdelings een amuserend doel. Aan informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Breegroen Alpaca aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gevolgen voortvloeiend uit eventuele onjuiste informatie op deze site.

Deze site verwijst op verschillende plekken naar andere websites. Breegroen Alpaca kan geen verantwoording dragen voor de inhoud van externe websites waarheen verwezen wordt.

Bij het linken naar deze site via een afbeelding die reeds op deze site te vinden is, verzoeken we je of je de foto niet wilt deeplinken in verband met de bandbreedte. Kopieer deze en sla hem op je eigen webruimte op. Linken naar Breegroen Alpaca d.m.v. een bannertje kan ook, kijk daarvoor hier. Bij vragen over het overnemen van content voor niet-commerciële doelen kan men ook gerust contact opnemen, er is niets mis met het stellen van een vraag.

Deze website gebruikt of plaatst geen tracking- of analysecookies en heeft daardoor geen cookiemelding nodig. De site draait op servers die zich bevinden in Nederland en die worden beheerd volgens het Nederlands recht. Deze website maakt geen gebruik van AdSense, Google Analytics of een andere analysetool anders dan een plugin die op de eigen server draait. IP-nummers worden niet gelogd en bezoekersinformatie of informatie verkregen via het contactformulier wordt nooit verstrekt aan derden, overmacht (een hack) daargelaten.

Deze site is advertentievrij. U kunt de adblocker gerust aan laten staan, daarvan ondervinden we geen nadeel en de site ziet er niet anders uit.

 

Breegroen Alpaca
Jongbloedvaart 1
7845 TL Holsloot
Nederland

(+31) 0591-564136

Zoekt u alpacawol?

Koop bij ons diverse tinten onbewerkte alpacawol per kilo of als gehele vacht. Puur natuur en zijdezacht. Voorraad afhankelijk van het seizoen.